Sâmbătă, Mai 18, 2024
Pilates a ajuns la Soroca

Cu siguranță ați auzit de Pilates. Sport modern și eficiente care prelungește tinerețea. Vestea bună e că Pilates, a ajuns și la Soroca. Rodica Rusu, antrenoare de fitness cu o experiență de șase ani, a făcut studii și în domeniul Pilates și îl aduce acasă, pentru soroceni.

Prima lecție organizată la Soroca, a adunat zeci de curioase, care au avut parte de o prezentare teoretică, dar și practică. Invitată la lansare, a fost și o renumită instructoare Pilates, venită din capitală.

Pilates este o serie de exerciții într-un ritm lent. Exercițiile fizice regulate, au ca rezultat, îmbunătățirea articulațiilor și întărirea mușchilor, ameliorarea stresului și a durerii din corp, corectarea greutății, îmbunătățirea posturii, normalizarea somnului și îmbunătățirea stării de bine. Pilates se potrivește orcui, indiferent de pregătirea fizică sau starea de sănătate.

Ședințele sunt desfășurate într-o atmosferă liniștită și plăcută, într-o sală confortabilă, dotată cu toate cele necesare. Studioul de Pilates a Rodică-i Rusu, este amplasat pe strada Vasile Alexandri 2. Informații suplimentare, la numărul de telefon 068618964

Log in or Sign up