Sâmbătă, Mai 18, 2024
Drama unei mame din Șolcani: I-au omorât feciorul cu sânge rece, infractorii stau acasă iar rudele o amenință.

Dramă fără margini pentru o mamă din satul Șolcani, raionul Soroca.  Fiul ei, în vârstă de 38 de ani, a fost ucis cu sânge rece de către doi minori, din aceiași localitate. Tragedia, a avut loc pe 13 iulie, de-atunci, femeia nu-și mai găsește liniștea. Vă avertizăm că povestea de groază și imaginile, vă pot afecta emoțional.

Tatiana Grebănos, povestește că în momentul tragediei, se afla în Germania, la muncă. Despre faptul că feciorul ei nu mai este în viață, a anunțat-o feciorul mai mare.

Mama este sfâșiată de durere și chiar dacă nimic nu-i poate alina suferința, aceasta speră ca cei care i-au omorât copilul, să primească cea mai dură pedeapsă. Momentan, femeia spune că cei doi suspeți și-au reunoscut vină și că se află în arest la domiciliu.

Femeia spune că feciorul ei, era liniștit de fire și un tată grijului, pentru cei doi doi ai săi.

Despre faptul că Ion Grebănos, a fost un om la locul lui, confirmă și rudele, dar și vecinii, ba chiar și preotul din sat, care la menționat, cu o diplomă pentru aportul adus la biserică. Oamenii din localitate, sunt șocați și nu le vine a crede, că în satul lor a fost comis un omor.

Ion Grebănos, a lăsat în urmă o mamă îndurerată și doi copii de 14 și 15 ani.

Log in or Sign up