Sâmbătă, Mai 18, 2024
Ședința Consiliului municipal Soroca a fost anulată în ultimul moment de a începe

 

În dimineața zilei de 30 aprilie, înainte ca ședința ordinară a Consiliului municipal Soroca să înceapă a fost umbrită de o veste neașteptată - evenimentul a fost contramandat. Motivul? Conform declarațiilor secretarului Consiliului municipal, sunt erorile  tehnice.

În momentul în care consilierii erau în sală pentru a începe ședința, înaintea lor a ieșit  șeful Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat  și a făcut un apel de a anula desfășurarea  planificată, fiindcă nu sunt respectate unele termene de convocare.

Unii consilieri au rămas nedumeriți, alții au aplaudat. În cele din urmă toți au părăsit sala.

Incidentul subliniază necesitatea unei comunicări productive și organizări impecabile în cadrul instituțiilor publice, subliniind importanța gestionării corecte a aspectelor tehnice, dar și o colaborare cu bune intenții,  între structurile administrative, de a soluționa  interesele și problemele  cetățenilor.

Această decizie a fost neașteptată  și nu s-a oferit nicio informație cu privire la data reprogramării acesteia. Cu detalii suplimentare  vom reveni în  următoarele buletine de știri.

 

Log in or Sign up